keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tulevia näyttelyitä

Vappu oli ja vappu meni, tunnelmat oli suorastaan hurjat, makoilin sohvalla potemassa flunssaa. Eipä tuo paljoa haitannut, vaikka en vappukarkeloissa mukana ollutkaan :D
Eilen toivuin sen verran, että ilmoitin näätäläiset Pk-frettien järjestämään KesäPikNik-näyttelyyn. Näyttely järjestetään 28.07.2012 Espoon Tuomiokirkon kirkkopuistossa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä. Koska lähden matkaan yksin ilman miestäni mukaan lähtee vain kaksi frettiä, Mosku ja Lyyti. Onneksi ei tarvitse mennä yksin hotelliin asustamaan vaan pääsen eräiden ystävällisten frettiharrastajien luokse loisimaan :D Hieman jännittää lähteä ajelemaan yksikseen noinkin pitkä matka, vaikka olen ennenkin tehnyt pitkiä ajomatkoja yksin. Se vain aina tuntuu tuo pääkaupunkiseutu ja autolla meno sinne olevan minulle jännityksen paikka.

Heinäkuun alussa järjestetään Tampereella frettiliiton kesätapahtuma. Tiedossa olisi mukavaa yhdessäoloa fretti-ihmisten kesken, leikkimielistä kisailua, saunomista, uimista yms. Vielä en ole päätöstä tehnyt lähdenkö tapahtumaan, koska samaan aikaan järjestetään Pudasjärvellä Jyrkkärock, johon menoa olemme mieheni kanssa suunnitelleet jo talvesta asti. Olimme kyseisillä festareilla ensimmäistä kertaa viime vuonna ja viihdyimme loistavasti! On vain niin kauhean vaikea päättää näiden kahden tapahtuman välillä, koska tiedän, että molemmat ovat aivan loistavia juttuja. Lisätietoa kesätapahtumasta Frettiliiton sivuilta ja Jyrkkärockista täältä.

Syksyllä järjestetään myös Frettiliiton näyttely, Finnish Ferret Festival toista kertaa. Olimme mukana myös viime vuonna, tuolloin ajankohta oli heinäkuussa. Nyt näyttely järjestetään 13.10.2012 Lempäälän Manttaalitalolla. Vielä en ole näätäsiä tuonne ilmoittanut, koska en osaa päättää ketkä lähtisi mukaan :) Lisätietoa näyttelystä löytyy frettiliiton sivuilta.

Joulukuun alussa on sitten aika Capital!in. Pk-fretit järjestää tämän näyttelyn, kuten myös yllämainitun KesäPikNikin. Tänä vuonna ajankohta on 1.12.2012 ja paikkana Rekolanmäen koulu Vantaalla. Ilmoittautuminen ei ole onneksi vielä alkanut, tässä on kuukausia aikaa miettiä kattausta. Koska Rosvosta ei koskaan tule näyttelyfrettiä, täytyy Rosvo ja joku muu jättää aina näyttelyistä pois. Siinä onkin aina arpominen ketkä lähtee mukaan ja kuka jää pitämään Rosvolle seuraa.

PoSutkin tulevat varmasti tulevaisuudessa järjestämään oman näyttelyn. Haaveissa siintää, että vuonna 2013 saisimme alueelle oman näyttelyn. Kaikki on vielä ihan avoinna, mutta päässä on jo hieman hahmotelmaa ajankohdasta sekä paikasta. Palaan asiaan, kunhan saamme jotain konkreettista aikaan.

Tässäpä vielä video vuoden 2011 West Coast Winter Ferret Showsta. Tästä se ajatus silloin lähti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti