maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappua

Kalenteri kertoo, että tänään on vappuaatto. Minä en missään nimessä ole vappuihminen. Vihaan ilmapalloja, serpentiini menettelee, kaikki kyselee vähintään viikkoa aikaisemmin "mitä meinasitte vappuna" ja suurin osa ihmisistä suuntaa baareihin juhlimaan. En muista, milloin itse olisin vappuna baareillut, ei sinne kehtaa mennä kun on niin paljon ihmisiä. Hyvä puoli tässä vapussa on se, että saa olla 4 päivää vapaalla ja kotona. Jos tänään avaisi grillikauden ja joisi hieman omatekoista simaa sekä vetäisi muutaman munkin naamaan.

Pötköt ovat olleet onnellisia kotona olemisesta. Ollaan vietetty oikein laatuaikaa, rapsutuksia ja rakkautta on varmaan tullut yliannostus. Tänään ajattelin ulkoiluttaa ainakin osan laumasta, lauantaina Nukan kanssa kyllä käytiin jo haistelemassa ulkoilmaa, siitä muutama kuva alla. Keli on ainakin tällä hetkellä kohdallaan, aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja toivottavasti lämpötilakin kipuaa yli kymmenen asteen.

Näädissä on huomattavissa kevät. Talvella tuntui, että ne vaan nukkuu ja syö, nyt ollaan niin virtaa täynnä. Huomaahan sen myös itsestään, että aurinko virkistää ja tekee energiseksi. Tänään aamulla pidimme punnitushetken ja ihan kivassa kesäpainossa ollaan, vertailun vuoksi perässä myös painot viime syksyltä:
Lyyti 1,0kg Joulukuu 1,2kg
Peikko 1,2kg Lokakuu 1,3kg
Rosvo 1,45kg Lokakuu1,8kg
Nuka 1,6kg Lokakuu 1,85kg
Mosku 1,9kg Lokakuu 2,1kg

Kevään hajuja
Keväisiä puutarhatöitä 


Kovasti teki mieli naapurin puolelle

Naapurissa asustaa koira, taisi Nuka haistaa otuksen

"Mitähän täällä on"

Sieltähän löytyi talvehtineet mansikat

Jotka Nukan mielestä tulee kaivaa ylös

Kurkistus

Välillä on hyvä levätä auringonpaisteessa


Vaikka tämä vappu ei lempijuhliin kuulukaan, siltikin Hauskaa Vappua kaikille karvaisille ja karvattomille ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti