sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sairastelua puolin ja toisin

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Valitettavasti kakkapostaus siirtyy jälleen tulevaisuuteen, koska en ole saanut otettua kunnon kakkakuvia vielä :)
Hieman tämän viikon kuulumisia. Sairastuin itse tiistaina kovaan kuumeeseen, korkeimmillaan oli 39,5 astetta kuumetta. Keskiviikko-iltana jouduin hakeutumaan ensiapuun kovan hengenahdistuksen vuoksi. Siellä sitten selvisi, että sairastan alkavaa keuhkokuumetta ja molemmat korvani ovat tulehtuneet. Ajattelin kyllä olevani melko kipeä, mutta en arvannut, että ihan noin kipeä. Ensiavussa saatiin hengenahdistus kuriin ja aloitettiin vahva antibioottikuuri, joka on purrut tautiin hyvin. Perjantaina oli ensimmäinen kuumeeton päivä ja huomenna pääsee jo töihinkin :) Vaikka sitä aina ajattelee, että sohvalla makailu olisi niin kivaa, ei se sitä ole kolmannen päivän jälkeen enää. 

Kuitenkin, näädät valitettavasti sairastuivat myös. Nyt nurkissa kuuluu köhimistä ja niiskuttamista sieltä ja täältä. Ressukat ovat aivan vetämättömiä, nukkuvat suurimman osan ajasta. Onneksi kaikille vielä tuntuu vesi ja ruoka maistuvan mainiosti ettei tarvitse alkaa pakkojuottamaan. Kuumehan aiheuttaa hyvin äkkiä nestehukkaa noin pienillä eläimillä, joten on tärkeää huolehtia riittävästä vedenjuonnista kuin myös ruoasta. Nyt on vain yritettävä pitää näädät lämpimänä ja toivoa ettei mitään jälkitauteja iske vaan kuume, nuha ja yskä menee omia aikojaan ohi. Kauhealta tuntuu katsoa vierestä kun pieni eläin sairastaa eikä voi auttaa oikein mitenkään :(

Loppuun muutama kuva viime viikonlopun ulkoiluhetkestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti