sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Frettipäivä ja frettien Olympialaiset Oulussa

Kuten otsikko kertoo, järjestää PoSufretit frettipäivän ja frettien Olympialaiset Oulussa 26.05.2012 klo 10-15. Paikkana toimii Limingantullin Musti ja Mirri. Tapahtuma on myös yleisölle avoin, tässä on oiva mahdollisuus tutustua fretteihin ihan livenä.

Olympialaiset sisältävät 5 lajia. Frettikeilaus, pisin häntä, fretticurling, namin etsintä sekä hienoin temppu. Jokaisen lajin paras palkitaan ja kokonaispisteissä kolme parhaiten menestynyttä saa myös pienen palkinnon. Odotan kovasti tätä tapahtumaa, tämä on ensimmäinen kerta, kun pohjoinen suomikin saa jonkinlaisen frettitapahtuman. Nyt vain kaikki pikapikaa ilmoittautumaan, luvassa on varmasti rento ja hauska päivä frettien parissa.

Lisätietoja tapahtumasta


Posut järjestää myös frettipäivän Seinäjoella 12.05.2012 klo 11-16, paikkana Faunatar Jouppi. Tänne ovat kaikki tervetulleita niin frettien kanssa kuin ilmankin. Tämäkin on ensimmäinen tapahtuma Seinäjoen suunnalla frettien merkeissä. Tervetuloa mukaan!

Vielä hieman lisää PoSujuttuja. Kevään 2012 uutiskirje on ilmestynyt ja se on luettavissa täällä

Täytyy sanoa, että kevät on ollut kiireinen PoSujen suhteen. Uutiskirjeen tekeminen ja frettipäivien sekä vuosikokouksen järjestäminen ovat vieneet rutkasti aikaa. Teen tätä kuitenkin ilolla ja riemulla, PoSut kun ovat se minun lempilapsi :) 

Loppuun vielä muistuttelen, että PoSut toimivat nimestään huolimatta Ruuhka-Suomen ulkopuolella ja kaikki ovat tervetulleita jäseniksi. Sinun ei siis tarvitse välttämättä omistaa frettiä liittyäksesi yhdistykseen. Lisäinfoa ja PoSujen kotisivut löytyvät täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti