perjantai 27. heinäkuuta 2012

Obiska on täällä!

Eilen se sitten saapui, uusi objektiivi. Olen ainakin näin vuorokauden jälkeen tyytyväinen ostokseen, kuvanlaatu on ihan eri luokkaa kuin kittiputkessa. Muutaman kuvan kerkesin illalla räpsäistä elukoista, nämä nyt on sellaisia ohimennen otettuja. Varmasti tuolla putkella saa vaikka mitä aikaan, kunhan hieman tottuu käyttöön. Kiinteä putki on hieman erilainen käyttää kuin mukana tullut zoom-obiska. Käsi hakeutuu koko ajan putkelle säätämään zoomia, mutta tässähän se ei onnistu. Täytyy opetella käyttämään jalkojaan zoomina :) Sen huomasin illalla kuvaillessa, että menen aivan liian lähelle kuvattavaa kohdetta koko ajan. Tässä ei nyt jäänyt liikoja aikoja opetteluun, sillä tänä iltana jo minun täytyy olla tositoimissa kuvailemassa Kuopio rockissa. Jännittää niin maan perusteellisesti, etten onnistu ottamaan minkäänlaisia kuvia harjoituksen puutteen vuoksi. Toivotaan parasta!

Tässä siis muutama räpsy eilen illalta.


Lyyti mieheni sylissä

Nuka maastoutuneena
Rosvo riippumattoeläimenä
Mosku uninäätänä. Hienosti näkyy katkennun kulmuri

Näihin kuviin, hetken aikaa vietän vielä töissä ja sitten kohti Kuopiota. Viikonloppuja kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla :) Meidän fretilläkin on katkennut kulmahammas :D

  Tässä olis mun näätäblogi, saa liittyä lukijaksi

  paljonputputusta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kävin lukemassa blogiasi ja yritin liittyä lukijaksi, mutta siinä taitaa olla jotain häikkää. Pääsin kyllä liittymään, mutta kuvani, nimeni ja muut tiedot eivät tulleet näkymään. Poistin itseni ja pitää varmaan odotella, että asia korjautuu niin pääsen ihan omana itsenäni lukemaan :)

   Poista
 2. Minkäs objektiivin ostit ja mihin kameraan :) Täytyy heti kameranarkkina kysellä :) Kauniita kuvia uudella obilla saakin ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canon 50mm F1.8 II hankin. Tuohan on se halvin vaihtoehto kun kiinteistä puhutaan, mutta koska täällä ei ole mahdollista tutustua obiskoihin liikkeissä, en halunnut satsata satasia kiinteeseen ja sitten todeta, ettei oo mun juttu. Tällä hetkellä olen kyllä tuohon todella tyytyväinen, lähinnä hankin sen keikkakuvaukseen ja elukoiden takia. Viime viikonlopun Kuopio rock osoitti, että obiska on juurikin tehty sellaiseen :)

   Poista