tiistai 24. heinäkuuta 2012

Frettikirja tilaukseen

Tänään tilasin vihdoin ja viimein kauan haaveilemani kirjan, Ferret Husbandry, Medicine and Surgery.Olen jo kauan haaveillut tästä kirjasta, se sisältää paljon asiaa ja on käytännössä fretinomistajan raamattu. Tästä on hyvä lähteä opiskelemaan fretin kasvatusta ja kaikkea siihen liittyvää. Kirja sisältää myös kattavasti tietoa sairauksista, hoidosta yms. Jännä nähdä, kuinka tuo englanniksi lukeminen sujuu, toivottavasti hyvin! Kirja tulee osittain PoSujen omistukseen eli sitä saa lainailla yhdistykseltä, kunhan sopii asiasta minun kanssani.

Lisäksi tänään lähti tulemaan kotia kohti uusi putki kameraan. Tyydyin tällä kertaa tilaamaan Canon 50 mm f/1.8 sen todella edullisen hinnan vuoksi. Tällä on hyvä aloittaa kuvailukokeilut kiinteällä putkella ja päivittää sitten laadukkaampiin, kunhan oppii kuvailemaan. 


                 

 

1 kommentti:

  1. Oih tuo on sama kirja, josta itsekin olen haaveillut. :) Ajattelin myös laittaa sen tilaukseen tässä lähiaikoina, ja laittaa blogiinikin pienen maininnan siitä. Toivottavasti se on yhtä hyvä kun olen kuullut, kerro kun olet lukenut! ;)

    VastaaPoista