maanantai 14. marraskuuta 2011

Joulun odotusta

Meillä odotellaan jo kovasti joulua ja itse olen aloittanut jo jouluvalmistelut hyvissä ajoin. Meillä jännitetään 3.12 Helsingissä järjestettävää Capital! frettinäyttelyä. Mukaan tuolle reissulle lähtee Mosku ja Nuka. Olimme viime kesänä heinäkuussa Hämeenlinnassa Finnish Ferret Festivalissa ja tuolloin mukana oli Mosku ja Peikko. Hienosti meni silloin näyttely, Mosku oli luokkansa toinen ja tuomarin suosikki, Peikko ei sijoittunut. Näyttelyreissut ovat aina jännitävä tapahtuma, eläinten kanssa reissaaminen ei ole ihan samanlaista kuin pelkästään ihmisten kesken. Hotelliyöpymiset asettaa omat haasteensa, ovatko huoneet turvallisia ja uskaltaako näätiä pitää irti vai joutuvatko viettämään suurimman osan ajasta häkissä. Näyttelymenestystä tärkeämpi ainakin meille on tavata muita fretti-ihmisiä ja nähdä muiden ihania näätiä.

Ensi viikolla menemme Moskun kanssa rokotukseen Kuopioon. Penikkatautirokotteen maahantuonnissa on ollut ongelmia ja paikalliselle klinikalle emme saaneet rokotetta hankittua. Onneksi Kuopiosta löytyi vielä rokote, että päästään sitten näyttelyyn mukaan. Samalla Moskulle ja Nukalle otetaan kaikenvaralta korvapunkkihäädöt. En usko pojilla punkkeja olevan, mutta kun täältä asti lähdemme näyttelyyn, on ikävää jos emme voikaan osallistua mahdollisten korvapunkkien takia.

Aloitan itse tänään joulublogin pitämisen Savon Sanomille, joten tänne kirjoittelu voi hieman hiljentyä. Yritän pitää molemmat blogit aktiivisena, mutta varmasti aikani ei ihan kaikkeen riitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti