keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kuulumisia ja kuvia

Huh kun aika juoksee. Olen laiminlyönyt blogin pitämistä ihan liikaa, mutta aika vain ei tunnu riittävän ja kirjoituksia ei päässä synny millään. Töissä pitää kiirettä ja PoSufretit sekä karvapallerot työllistää. Jos lukijoilla on ideoita siitä, mistä haluaisitte minun kirjoittavan, otan ehdotuksia mielellään vastaan :)

Fretit ovat tiputtaneet niin painoa kuin karvoja. Vaikka tämä on jo 9. kevät kun minulla on frettejä, joka vuosi keväinen muodonmuutos hämmentää. Paino tippuu roimasti ja väritys muuttuu paljon tummempaan. Ruokakuppia ei tarvitse täyttää läheskään niin ahkerasti, välillä tuntuu ihan että syövätkö nuo ollenkaan. Karvoja on aivan joka paikassa, kunnollisesta siivouksesta on aivan turha haaveilla ennen kuin kaikki ovat karvansa kokonaan vaihtaneet. Muuten ötököiden kanssa on vietetty normaalia arkea ja Lyytin tulon jälkeen lauma on toiminut hienosti yhteen. Lyyti toi laumaan juuri sitä mitä kaipasin eli leikkiseuraa pojille. Tuntuu, että pojatkin ovat hieman nuortuneet tuon tytön tassuissa.

Lauantaina suuntaamme kohtu Jyväskylää ja Faunatarta. PoSufretit ovat tavattavissa Faunatar Keljossa 17.3 klo 11-16, vielä en ole päättänyt millä kokoonpanolla matkaan lähdemme. Toivon myös, että paikalle eksyy muitakin näätäharrastajia sekä tietysti freteistä kiinnostuneita ihmisiä. Olisi tietenkin myös mukavaa saada muutama uusi jäsen yhdistykseen.

Itselläni tosiaan on töissä tällä hetkellä hyvinkin kiirettä, koska toimistomme muuttaa ensi viikon lopulla uusiin tiloihin. On tavaroiden pakkailua ja niin paljon kaikkea asiaa järjesteltävänä, että työpäivät tahtovat venyä. Jossain välissä pitää myös ottaa vastaan asiakkaita, koska sehän minun pääasiallinen tehtävä on. Toivottavasti kunhan muuttohässäkkä ja avajaiset on saatu pois alta, alkaa aikaa riittämään myös omaan elämään.

Loppuun vielä kuvatulvaa karvapalloista :)

Lyyti vielä talvikarvassa ja painossa

Mosku irvistelee
Nuka ja kerjäysilme

Tämä on sitä ekologisuutta, peittona käytetään toista hilleriä


Mosku kurkkii putkesta

Tällaista tarjoiltiin eräänä päivänä iltapalana. Kananmunankeltuaisia, merilevää, valkosipulia, maitohappobakteeria, oluthiivaa ja hieman vehnänalkioöljyäNukalla on ruokalista nenässä


Nuka pääsi katselemaan ulkoilmaa
Mosku ja Nuka halusi tiputtaa suihkuverhon ja tangon alas, koska halusivat verhosta itselleen nukkupaikan

Nuka ja punainen nenä
Mosku ja pesuhetki ferret tubessa

Nuka nauttii keväisestä ilmasta
Kirkasta oli hieman 

Nuka suunnittelee lumipenkan valloittamista


Nautiskelua 
Peikkokin kävi ulkoilemassa
Rosvo maton alla kesken leikkihetken
Mosku kertoi mielipiteensä pakkasesta ja kuvaamisesta


Rosvon mahtava talvikarva

Onni on nukkuminen samassa riippumatossa

Rosvo ja sohvalla taitelua
 Toivottavasti oli mukavia kuvia, jättäkäähän myös kommentteja :)


2 kommenttia:

  1. Rosvo näyttää aivan meidän Davelta. Ihan kuin ilmetty kaksoisveli. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa ja yhdennäköisyys on kyllä huikea! Dave ja Pipa ovat siis kodinvaihtajia, mutta onko sinulla tietoa missä päin ovat syntyneet?

      Poista