maanantai 8. lokakuuta 2012

Finnish Ferret Festival

Tuttavallisemmin FFF on Suomen frettiliitto ryn järjestämä virallinen frettinäyttely, joka on tänä vuonna 13.10 Lempäälässä. Meiltä lähtee kaikki 5 frettiä näyttelyyn, ensimmäistä kertaa Rosvo pääsee myös viralliseen näyttelyyn. Itse suuntaan parin PoSujen jäsenen kanssa matkaan jo perjantaina, koska osallistumme liiton kokoukseen perjantai-iltana. Yövyn myös näyttelypaikalla eli olen heti aamusta asti hulinassa mukana. Muu hullu frettisakki suuntaa näyttelypaikalle vähän myöhemmin eli minibussikyyti lähtee Iisalmesta kohti Lempäälää klo 3.00 perjantain ja lauantain välisenä yönä :D 10 näätää ja 7 ihmistä, aromit voi olla kohdillaan. Omat näädätkin tulevat miehen huoltama paikalle vasta tuossa kyydissä. Vähän jännittää kun ei ole itse perään katsomassa, mutta eiköhän se ihan hyvin mene. Pakkailen osan näätien tavaroista jo mukaan itselleni ja aikomuksena olisi viritellä ainakin aitaus valmiiksi odottelemaan näätiä. Matkakuumetta alkaa jo olla ilmassa, ihanaa nähdä taas kaikki frettityypit ja tietysti osallistua ensimmäistä kertaa liiton kokoukseen.

Kuten yleensäkin, näädät päätti, että juuri nyt on oivallinen hetki alkaa vaihtamaan karvaa. Tai lähinnä kasvattelemaan sitä talven varalle lisää. Kaikilla puskee uutta karvaa ja jälleen kerran tuomarit joutuvat mieltä varmasti siitä pisteitä rokottamaan. Tämä nyt on sellainen asia, jolle ei vain voi mitään ja toivon, että kaikki saavat muuten hyvät arvostelut. Päällimmäisenä toivon kovasti, ettei Rosvo stressaa suotta matkaa tai näyttelyä eikä myöskään pure tuomaria. Kun pojalla on stressiä, se saattaa käyttäytyä hieman arvaamattomasti.

Huomenna myös selviää pääsenkö hakemaani työpaikkaan. Toivon kovin, että työpaikan saan ja pääsen pois kotoa möllöttämästä. Ei siinä, kotonakin on ihan kiva olla, ainut vain ettei sillä pääse oikein rikastumaan. Pitäkää peukkuja, jotta ensi viikosta alkaen olisin taas mukana työelämässä. Loppuviikosta tulossa onkin sitten näyttelyn tunnelmia, siihen asti moi moi!

3 kommenttia:

 1. No hyvä etten ole ainoa ketä jännittää! Minäkin pakkailen (etsiskelen) jo osaa tavaroista ;) Meillä se on vasta eka näyttely ikinä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin se menee :) Itse aloitan torstaina uuden työn niin meinaa aikataulut hieman mennä sekaisin. Mutta onneksi ovat järjestelykysymyksiä ja paikalle pääsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toivotaan, pidämme peukkuja myös teidän näätäsakille, vaikka samaan paikkaan tullaan :D

   Poista