tiistai 19. maaliskuuta 2013

Tänään synttäreitään juhlii Mosku!

Syntymäpäivien juhlinnassa seuraavana on vuorossa Mosku. Tuosta pojasta ei kyllä uskoisi, että täyttää jo kolme vuotta, näyttää ja käyttäytyy kuin penska vielä. Varsinkin nyt kun kevät tekee tuloaan, tuntuu virtaa piisavan enemmän ja enemmän. Välillä sentään malttaa hetkeksi pysähtyä syliin tai sohvalle viereen köllöttelemään.

Mosku voittopussissaan unilla. Laatu kakka, koska puhelinkuva


Mosku sai meille tullessaan joulukuussa 2010 implantin ja nyt tuon lantin teho alkaa hiipua. Pienen pienet palluraiset on jo kasvateltu ja varmasti kevään/kesän aikana kasvatellaan niitä isommaksi. Jos poika osaa käyttäytyä eikä haju käy liian sietämättömäksi, emme laita uutta implanttia Moskulle. Kuitenkin jos poju ei pärjää muiden kanssa samassa laumassa tai on muuten hankala, laitetaan ehdottomasti uusi lantti. Leikkaus ei missään nimessä ole vaihtoehto, asiaa tutkittuani ja muiden harrastajien kanssa asiasta keskusteltuani olen päättänyt, ettei meillä leikata yhtään frettiä jos ei ole pakko. Pakko tarkoittaa sitä, että kyseessä pitää olla sairaus tai vastaava ennen kuin suostun frettini leikkauttamaan.Viime viikolla kävin Even ja Jennin luona katsomassa Moskun kahta siskoa, Lunaa ja Kiaraa. Voi miten suloisia pikkunäätiä he olivatkaan! On aina mukavaa tietää missä oman fretin sisarukset menee ja kuulla millaisia otuksia ovat. Tytöt vaihtoivat siis talven aikana kotia ja ovat hienosti sopeutuneet uuteen kotiinsa. Hieman piti vieraita kokeilla, mistä ovat tehty, mutta sehän nyt kuuluu melkein asiaan. Toivottavasti tapaamme tyttöjen kanssa tulevaisuudessa vielä useasti!Hyvää syntymäpäivää siis Moskulle ja sisaruksille. Mosku lähettää putputuksiaan kaikille tuntemilleen sisaruksille eli Justiinalle Espooseen, Immulle Jyväskylään, Veikko-Elmerille Rovaniemelle ja Lunalle sekä Kiaralle Kajaaniin.


3 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää Moskulle! :)

  VastaaPoista
 2. Onnitteluja Moskulle! :)
  Ja eikös tuossa vihreässä pedissä pitäisi muuten olla valkoisia tassunkuvia? Meillä on samanlainen ja taitaa käydä niinkuin pelkäänkin, eli tassut lähtee siitä pikkuhiljaa kävelemään. Meillä on jo yksi lähtenyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, olinpas sokea, näkyyhän teilläkin tuossa niitä tassunkuvia kun oikein tihrustaa.

   Poista