torstai 27. syyskuuta 2012

Blogihiljaisuus päättyköön!

Täällä on ollut todella hiljaista. Pääsyynä se, etten ole saanu päästäni yhtään järkevää tekstiä irti. Mielessä on pyörinyt vain ja ainoastaan näyttely ja työnhaku. Näyttelysuunnitelmat ja hommat alkavat nyt olla loppusuoralla, enää muutamia pikkuhommia tekemättä ja sitten sunnuntai saisikin jo tulla. Jännittää kyllä niin maan perusteellisesti, ettei lauantain ja sunnuntain välisenä yönä luultavasti paljon tarvitse nukkua.

Tänään ajattelin ottaa irroittautumisen stressistä ja keskittyä muuhunkin kuin näyttelyyn. Siis kamera kouraan ja räpsimään freteistä kuvia. Valo ei taaskaan riittänyt sisätiloissa onnistuneisiin otoksiin, seuraavaksi hankin valoheittimen, jotta saan edustuskelpoisia kuvia otettua. Kuitenkin, tässäpä muutama tuotos

Mosku
Nuka
Nuka ja Rosvo

Tämän laatu on ihan karmea, mutta pakko oli lisätä kun on vaan niin huvittava. Mamman pikku mursu :D

Peikko

Lisää kuvia tulossa heti, kun saan valo-ongelman hoidettua ja apukäsiparin kuvaamiseen. Yksin on hieman hankala kuvata, pitää nutria, nostaa näätää ja käyttää kameraa.

Seuraava postaus onkin sitten jättipostaus näyttelystä. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristissä, että kaikki menee suunnitelmien mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti