maanantai 10. helmikuuta 2014

Nuka tuli kotiin

Viime viikon keskiviikkona saimme Nukan takaisin kotiin. Frettiherra pääsi nukkumaan ikiuntaan Mimmin kanssa samaan sydämen muotoiseen rasiaan meidän kirjahyllyyn. Tuhkien kotiin tuleminen saattoi tämän matkan loppuun ja nyt voin aloittaa toipumisen sekä viedä surutyöni loppuun.


 Tuhkat tulivat kotiin kauniisti pakattuna. Muutama kyynel piti vierittää mukana tullutta kirjettä lukiessa. Tällä tuhkaamolla on totisesti sydän paikallaan ja minun kaikki frettini tulevat ajan koittaessa menemään tuhkattavaksi kyseiseen yritykseen.

 ♥

Rasian päällä on Mimmin rakkain lelu, vinkupossu sekä Nuksun pallot. Nämä pallot olivat ainoa lelu, millä frettiherra suostui leikkimään. Joku voi ihmetellä miksi kuvaan näinkin henkilökohtaista asiaa, mutta minulle on jotenkin todella luonnollista purkaa tuntojani surusta tänne blogiin. Ja tämä on osa sitä matkaa.

Elämä palaa uomiinsa ja huomenna on tiedossa mukava päivä. Menemme PoSujen kanssa taas luennoimaan paikalliseen oppilaitokseen freteistä! Myös maaliskuussa on tiedossa toinen luento Kajaanissa sekä frettipäivä Kuopiossa. Frettipäivästä tulee infoa lisää ihan piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti