sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Finnish Ferret Festival 2013

Tulevana syksynä, tarkalleen 12.10 järjestetään Suomen Frettiliiton kolmas FFF näyttely. Tällä kertaa paikkana on Iisalmi! Ensimmäistä kertaa saadaan tänne pohjoisempaan ihan virallinen, kaikille avoin näyttely. Itse olen tietysti mukana järjestämisessä hyvin tiiviisti ja järjestelyt onkin lähteneet jo hyvin käyntiin vaikka näyttelyyn on aikaa yli puoli vuotta. Parempi olla ajoissa liikenteessä kuin jättää kaikki viime tippaan.


Ilmoittautuminen avataan 1.5 ja halvempi ilmoittautuminen päättyy 14.9, viimeinen viikko 15.9-22.09 on sitten kalliimmalla hinnalla. Tarjolla on myös edullinen mökkimajoitus kauempaa saapuville hintaan 36€/viikonloppu. Tähän paikkoja on rajoitetusti ja nopeat syövät hitaat. Tapahtumasta lisätietoja löytyy tällä hetkellä https://www.facebook.com/events/169492513198828/

Toivottavasti saisimme paljon uusia ihmisiä näyttelyyn mukaan, koska tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä osallistumaan pohjoisemmassa. Tietysti tulevaisuudessa näyttelyitä tulee olemaan uusiakin, mutta en jaksa uskoa, että joka vuosi tämän tason näyttelyä tänne päin järjestetään. 

Tänä vuonna alkaa ilmestyä myös SFL ryn lehti. Tarkoituksena olisi, että frettiliiton jäsenyhdistysten jäsenet saisivat kaksi kertaa vuodessa lehden kotiin astí kannettuna. Liittymällä esimerkiksi PoSuihin jäseneksi, saat lehden kotiin pelkän jäsenmaksun hinnalla. Nyt kannattaa siis todellakin liittyä mukaan! Ensimmäinen numero ilmestyy kesäkuun puolessa välissä. 1 kommentti: