keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Voihan väsy sentään

Raakaruokapostaus antaa nyt odottaa vielä hetken itseään, kädet on täynnä hommia (miten työtön voi olla näin kiireinen) ja postaukset pitää vielä hioa loppuun. Olen siis järjestänyt itselleni puuhaa oikein olan takaa! Päätin nimittäin näin joulun odotuksen kunniaksi alkaa tekemään käsitöitä ihan myyntiin asti. Olen istunut lähes tauotta neulepuikot kädessä ja tässäpä näette aikaansaannoksen.


Eli kyseessä on neulottu paperinarukranssi, jonka sisällä on LED-valot. Näitä olen nyt 4 päivään saanut neulottua 4 kappaletta ja lisää on tulossa. Lisäksi olen väsännyt havuista erilaisia havukransseja 15 kpl ja vielä pitäisi tehdä havupalloja. On muuten helppoa tuo neulominen, kun viisi frettiä käy vuoronperään roikkumassa puikoissa kiinni, sotkemassa paperinarun ja kiipeilemässä päällä :D

Tänään oli tarkoitus näitä lähteä Iisalmen torille kauppaamaan, olisi ollut ilmaiset toripöydät tämän päivää. Mutta suunnitelmiin tuli myöhään eilen illalla muutos, kun Lyyti alkoi ripuloimaan rankasti. Neiti ravasi astialla n. 15 min välein ja tavara oli ihan vettä, välillä limaista. Olen siis valvonut ja juottanut Lyytille elektrolyyttivalmistetta sisältävää vettä n. tunnin välein sekä parin tunnin välein syöttänyt kananmunankeltuaisesta, kananrasvasta, toipilasruoasta sekä Nutri-plusgeelistä valmistettua mössöä. Onneksi ainakin vielä tyttö syö ja juo kun vain äitiä syöttää ja juottaa. Kovin on pikkuinen väsynyt, ei jaksa olla hereillä kuin hetken kerrallaan. Seuraan nyt herkeämättä tilannetta ja jos pikkuisenkaan näyttää, että tyttö alkaa kuivumaan, suunnataan klinikalle. Toivon, etteivät muut ala oireilemaan, koska viiden fretin syöttö-juotto-paskansiivousrumba olisi aika kamalaa.

Käsityöt siis vie aikaa, lisäksi keskiviikkoisin osallistun kansalaisopiston metallilankakurssille. Siihen kun lyödään päälle vähän yhdistyshommia, kodinhoitoa, yhdet hautajaiset, häiden kuvaaminen niin vapaa-ajan ongelmia ei tunnu olevan. Yritän saada raakaruokapostauksen eetteriin ensi viikolla ja päivitän myös Lyytin kuulumisia tänne. Pitäkää peukkuja ettei lähdetä huonompaan suuntaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti